DUBAI KARTDROME 浴

DUBAI BAMBINO CUP 2021-2022

PROVISIONAL TIMETABLE v04

ROUND 5: 12 MARCH 2022 (SATURDAY) - FINAL ROUND

BAMBINO CUP PRACTICE : FRIDAY - 11 MARCH 2022

Start	End	
15:30	17:30	BAMBINO CUP PRACTICE - ONLY FOR THOSE BAMBINO DRIVERS WHO HAVE REGISTERED FOR THE BAMBINO CUP 2021-2022 (Alternate with Arrive & Drive - Public Session)

RACE DAY: SATURDAY - 12 MARCH 2022

NACL DAT	. JATONDA	11 - 12 WARCH 2022	
Start	End		Time
09:00	09:45	Arrive & Drive Sessions open for Public (Back to Back - Last session to start at 9:30am)	
08:30	09:15	SIGN-ON / TRANSPONDER / PRE GRID ALLOCATION / TECHNICAL SCRUTINEERING	
		Drivers / Parents / Pushers - Sign-on / Randomly-generated grid - different for each session)	
		• Technical Bay (First Double Pit Garage - Outdoor Kartdrome)	
		• Weight (weight check will be done of kart & driver in race wear after each time trial)	
		- IAME M1 60cc Bambino Karts: The minimum weight of kart + driver is 77kg	
		- COMER C50 Bambino Karts: The minimum weight of kart + driver is 69kg	
09:20	09:40	MANDATORY DRIVERS / PARENTS / GUARDIANS / PUSHERS BRIEFING	
		• Outdoor Kartdrome Briefing Room, all Drivers/Pushers are required to sign the briefing attendance	
09:50	10:00	WARM UP	10 Minute
10:00	10:15	Arrive & Drive Session	15 minutes
10:20	10:30	TIME TRIAL 1	10 Minutes
10:30	10:45	Arrive & Drive Session	15 minutes
10:50	11:00	TIME TRIAL 2	10 Minute
11:00	11:15	Arrive & Drive Session	15 minute
11:20	11:30	TIME TRIAL 3	10 Minute
11:45		Arrive & Drive / Kart Owners Starting Time	
12	2:00	Prize Giving at the Podium for IAME & COMER	

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday



DUBAI AUTODROME 🖄

