



PROVISIONAL TIMETABLE 2017 SWS Junior Cup_Senior Cup / Master Cup 9th October 2017

Start End 16:45 - 17:05 SWS Junior Cup Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kart draw All SWS Junior Cup drivers will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 45 KG Please refer to Kartdrome Sodi World Series, Sprint Races Sporting Regulations 2015 v2(4.2.1)		
17:10 - 17:25	SWS Junior Cup - Mandatory Drivers Briefing	
17:30 - 17:40	SWS Junior Cup - Practice & Qualifying	10 minutes
17:45 - 18:00	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
18:05 - 18:20	SWS Junior Cup - Race 1	9 Laps
18:25 - 18:40	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
18:45 - 19:00	SWS Junior Cup- Race 2	9 Laps
19:15	SWS Junior Cup Category - Prize Giving at the Podium Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS	
19:00 - 19:30	Arrive & Drive Session	2 session x 15 minutes
18:45 - 19:05 SWS Senior Cup & Master Cup Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kart draw All SWS Senior Cup will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 80 KG All SWS Master Category will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 90 KG / Age 35+		
19:15 - 19:30	SWS Senior Cup / Master Cup - Mandatory Drivers Briefing	
19:35 - 19:45	SWS Senior Cup / Master Cup - Qualifying	10 minutes
19:50 - 20:05	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
20:10 - 20:25	SWS Senior Cup / Master Cup - Race 1	10 Laps
20:30 - 20:45	Arrive & Drive Session	1 session x 15 minutes
20:50 - 21:05	SWS Senior Cup / Master Cup - Race 2	10 Laps
20:50 - 21:05	SWS Senior Cup / Master Cup - Race 2	10 Laps

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing



