



DUBAI BAMBINO CUP 2017/2018

ROUND 1 - 07 OCTOBER 2017			
FRIDAY, 06 O	OCTOBER End		Time
8:00	10:00	BAMBINO CUP PRACTICE (Alternate with Arrive & Drive - Public Session)	15 minutes
SATURDAY, 07 OCTOBER			
8:00	9:00	Arrive & Drive Sessions Open for Public (Session to start 9.00am)	
7:45	8:15	SIGN-ON / TRANSPONDER / PRE GRID ALLOCATION	
		Drivers / Parents / Pushers - Sign-on / Randomly-generated grid - different for each session	on)
7:45	8:45	 TECHNICAL SCRUTINEERING / ENGINE DRAW / ENGINE INSTALLATION FOR TIME TRIALS Technical Bay (First Double Pit Garage - Outdoor Kartdrome) Engine Draw will be done on 'first come first served' basis Minimum weight 77 KG (weight check will be done of kart & driver in race wear after 	
8:50	9:10	MANDATORY DRIVERS / PARENTS / GUARDIANS / PUSHERS BRIEFING • Outdoor Kartdrome Briefing Room, all Drivers/Pushers are required to sign briefing atte	endance
9:15	9:25	TIME TRIAL 1	10 Minutes
9:30	9:45	Arrive & Drive Session	15 minutes
9:50	10:00	TIME TRIAL 2	10 Minutes
10:00	11:00	Arrive & Drive Sessions (Back to Back)	3-4 x 15 minutes
10:00	11:00	SWAPPING OF BAMBINO ENGINES FOR TIME TRIALS 3 & 4	
11:05	11:15	TIME TRIAL 3	10 Minutes
11:20	11:35	Arrive & Drive Session	15 minutes
11:40	11:50	TIME TRIAL 4	10 Minutes
12:00		Arrive & Drive / Kart Owners Starting Time	15 minutes
12:00		Prize Giving at the Podium	

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday

You are advised to call for availability prior to testing



