



## PROVISIONAL TIMETABLE 2017 SWS Junior LR4 Cup & SWS Senior Cup / Master Category

10<sup>th</sup> & 24<sup>th</sup> JULY 2017 / 7<sup>th</sup> & 21<sup>st</sup> AUGUST 2017

Start	End			Laps
			ART DRAW / WEIGH-IN AT THE OUTDOOR RECEPTION ned at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 45kg.	
17:30	17:55		orld Series, Sprint Races Sporting Regulations 2015 v2 (4.2.1)	
18:00	18:15	SWS Junior LR4 Cup Mandatory Drivers Briefing		
18:20	18:30	SWS Junior LR4 Cup Practice &	Qualifying (10 minutes)	
18:35	18:50	Arrive & Drive		15 minutes
18:55	19:10	SWS Junior LR4 Cup Race 1	SWS LR4	9 Laps
19:15	19:30	Arrive & Drive		15 minutes
19:35	19:50	SWS Junior LR4 Cup Race 2	SWS LR4	9 Laps
20:00		SWS Junior LR4 Cup Prize Giving at the Podium / Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS		
20:00	20:15	Arrive & Drive Session		1 Sessions x 15 minutes
19:30	19:55	SWS Senior Cup / SWS Masters Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kartdraw All SWS Senior Cup will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 80 KG All SWS Master Category will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 90 KG / Age 35+		
20:00	20:15	SWS Senior Cup / Masters Category - Mandatory Drivers Briefing		
20:20	20:30	10 Minutes Qualifying	SWS Senior Cup / Master Category	
20:35	20:50	Arrive & Drive Session		1 Sessions x 15 minutes
20:55	21:10	Race 1	SWS Senior Cup / Master Category	10 Laps
21:15	21:30	Arrive & Drive Session		1 Sessions x 15 minutes
21:35	21:50	Race 2	SWS Senior Cup / Master Category	11 Laps
22:00		SWS Senior Cup / SWS Masters Category Prize Giving at the Podium Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS		

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing



