



PROVISIONAL TIMETABLE v2 29th MAY / 5th, 12th, 19th JUNE 2017

SWS JUNIOR LR4 CUP - FORMAT A

(MAXIMUM 17 KIDS)

ARRIVE & DRIVE IS OPEN FOR GENERAL PUBLIC UNTIL 20:00

<u>Start</u>	<u>End</u>		<u>Lap</u>
19:15	19:40	JUNIOR CUP DRIVERS: SIGN-ON / KART DRAW / WEIGH-IN Outdoor Kartdrome Reception All drivers will be weighed at the sign-on with full racing gear Minimum Weight 45kg (Please refer to 2017 Ramadan Challenge v01 Sporting Regulation 1.2)	
19:45	20:00	MANDATORY DRIVERS BRIEFING	
20:10	20:20	10 Minutes Practice/Qualifying	
20:25	20:40	Arrive & Drive	15 minutes
20:45	21:00	Race 1 As per the official classified Qualifying result	9 Laps
21:00	21:15	Arrive & Drive	15 minutes
21:20	21:35	Race 2 As per the official Classified Race 1 result - Top 10 Drivers Reverse Grid, followed by 11 th - 17 th Position Drivers.	10 Laps
21:45		PRIZE GIVING AT THE PODIUM Overall result is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS TO DETERMINE THE TOP 3 W	INNERS (Reg. # 2.1)
SWS RX8 SENIOR CUP / MASTER CATEGORY (MAXIMUM 30 DRIVERS)			
20:30	21:30	SWS SENIOR_MASTER CUP DRIVERS: SIGN-ON / KART DRAW / WEIGH-IN Outdoor Kartdrome Reception All SWS RX 8 Senior will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 80 KG / Age 15+ All SWS RX 8 Master will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 90 KG / Age 35+	
21:45	22:00	MANDATORY DRIVERS BRIEFING	
22:10	22:20	10 Minutes Practice/Qualifying	
22:25	22:40	Arrive & Drive	15 minutes
22:45		Race 1	10 Laps
23:05	23:20	Arrive & Drive	15 minutes
23:25	23:40	Race 2 From the official classified Race 1 Result - Top 15 Drivers Reverse Grid, followed by P 16 th - P 30 th Position Drive PRIZE GIVING AT THE PODIUM Overally result is calculated from Page 1.8 Page 3. TOTAL POINTS TO DETERMINE THE TOP 3.44	
23:45		Overall result is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS TO DETERMINE THE TOP 3 W Arrive & Drive sessions starts	iiviveno (Reg. # 5.1)









