



PROVISIONAL TIMETABLE 2017 SWS Junior LR4 Cup & SWS Senior Cup / Master Category

MONDAY: 9th, 23rd January, 6th & 20th February 2016

Start	End			Laps
			/ KART DRAW / WEIGH-IN AT THE OUTDOOR RECEPTION	
16:15	16:40		ighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 45kg. Norld Series, Sprint Races Sporting Regulations 2015 v2 (4.2.1)	
16:45	17:00	SWS Junior LR4 Cup Mandat	ory Drivers Briefing	
17:05	17:15	SWS Junior LR4 Cup Practice & Qualifying (10 minutes)		
17:20	17:35	Arrive & Drive	. , , , ,	15 minutes
		7. The G Bire		1511111141115
17:40	17:55	SWS Junior LR4 Cup Race 1	SWS LR4	9 Laps
18:00	18:15	Arrive & Drive		15 minutes
18:20	18:35	SWS Junior LR4 Cup Race 2	SWS LR4	9 Laps
18:45		SWS Junior LR4 Cup Prize Giving at the Podium / Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS		
18:45	19:45	Arrive & Drive Session		NO KART OWNERS
19:15	19:40	SWS Senior Cup / SWS Masters Category - Sign on, Driver Weigh-in & Kartdraw All SWS Senior Cup will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 80 KG All SWS Master Category will be weighed at the beginning of the race "with racing gear" - MINIMUM weight 90 KG / Age 35+		
19:45	20:00	SWS Senior Cup / Masters Category - Mandatory Drivers Briefing		
20:05	20:15	10 Minutes Qualifying	SWS Senior Cup / Master Category	
20:20	20:35	Arrive & Drive Session		1 Sessions x 15 minutes
20:40	20:55	Race 1	SWS Senior Cup / Master Category	10 Laps
21:00	21:15	Arrive & Drive Session		1 Sessions x 15 minutes
21:20	21:40	Race 2	SWS Senior Cup / Master Category	11 Laps
22:00		SWS Senior Cup / SWS Masters Category Prize Giving at the Podium Overall results is calculated from Race 1 & Race 2 - TOTAL POINTS		

Please note that the timetable could be modified before or on the raceday You are advised to call for availability prior to arriving for testing



