

## **PROVISIONAL OFFICIAL TIMETABLE DUBAI "O" PLATE DATED 20-21 JANUARY 2017**

MINUTES/LAPS

	ريات للسمارات ور	
3		
Autor		Sitales &
E.	, di	

START

END

























14.00	- 18.00	(BAMBINO, ALL ROTA)	X & IAME X30 CLASSES)		
F	RIDAY: 2	O <sup>th</sup> JANUARY 2017			
7:30	8:00	•	RIBUTION OF TRANSPONDERS AND SCRUTINEERI PRACTICE FOR EXCLUSIVE TESTING ON THURSD		
7:30	8:00	Tyre Collection and tyr	re fitting		
8:15	8:40	MANDATORY DRIVERS OUTDOOR RECEPTION	BRIEFING FOR <u>BAMBINO, ALL ROTAX &amp; IAME X3</u> BRIEFING AREA	O CLASSES -	
8:50	9:00	Practice/Qualifying	Rotax Max Micro	7 minutes	
9:05	9:15	Practice/Qualifying	IAME: X30 Senior / X30 Master	7 minutes	
9:20	9:30	Practice/Qualifying	Rotax Max Mini	7 minutes	
9:35	9:45	Practice/Qualifying	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	7 minutes	
9:50	10:00	Practice/Qualifying	Rotax Max Junior	7 minutes	
10:05	10:15	Time Trial 1	Bambino Comer 50cc	10 Minutes	
10:20	10:30	Practice/Qualifying	IAME: X30 Cadet	7 minutes	
10:35	10:45	Practice/Qualifying	Rotax Max Senior	7 minutes	
10:50	11:00	Practice/Qualifying	IAME: X30 Junior	7 minutes	
11:05	11:15	HEAT 1	Rotax Max Micro	7 Laps	
11:20	11:30	HEAT 1	IAME: X30 Senior / X30 Master	9 Laps	
11:35	11:45	HEAT 1	Rotax Max Mini	8 Laps	
11:50	12:00	HEAT 1	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	9 Laps	
12:05	12:15	HEAT 1	Rotax Max Junior	9 Laps	
12:20	12:30	Time Trial 2	Bambino Comer 50cc	10 Minutes	
12:30	13:10	Time Trial 2	LUNCH BREAK AND PRAYER TIME	10 Millates	
13:15	13:25	HEAT 1	IAME: X30 Cadet	7 Laps	
13:30	13:40	HEAT 1	Rotax Max Senior	9 Laps	
13:45	13:55	HEAT 1	IAME: X30 Junior	9 Laps	
14:00	14:10	HEAT 2	Rotax Max Micro	7 Laps	
14:00	14:10	HEAT 2	IAME: X30 Senior / X30 Master	9 Laps	
14:15	14:25	HEAT 2	Rotax Max Mini	8 Laps	
14:45	14:55	HEAT 2	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	9 Laps	
15:00	15:10	HEAT 2	Rotax Max Junior	9 Laps	
15:15	15:25	Time Trial 3	Bambino Comer 50cc	10 Minutes	
15:30	15:40	HEAT 2	IAME: X30 Cadet	7 Laps	
15:45	15:55	HEAT 2	Rotax Max Senior	9 Laps	
16:00	16:10	HEAT 2	IAME: X30 Junior	9 Laps	
16:15	16:25	HEAT 3	Rotax Max Micro	7 Laps	
16:15	16:25	HEAT 3	IAME: X30 Senior / X30 Master	9 Laps	
16:30	16:40	HEAT 3	Rotax Max Mini	8 Laps	
17:00	17:10	HEAT 3	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	9 Laps	
17:00	17:10	HEAT 3	Rotax Max Junior	9 Laps	
17:15	17:25	Time Trial 4	Bambino Comer 50cc	10 Minutes	
17:45	17:55	HEAT 3	IAME: X30 Cadet	7 Laps	
18:00	18:10	HEAT 3	Rotax Max Senior	9 Laps	
18:15	18:25	HEAT 3	IAME: X30 Junior	9 Laps	
18:15	10.23		/ING AT THE PODIUM FOR BAMBINO COMER 50cc	7 Laps	
ARRIVE & DRIVE WILL BE OPERATIONAL FROM 18:30 ONWARDS - NO KART OWNERS					
SATURDAY: 21st JANUARY 2017					

8:00	8:20		YERS ATTENDANCE SIGN-ON (ALL ROTAX & IAME X30 CLA PLLECTION - DRIVERS WHO ARE RENTING FROM DUBAI KA	
8:20	8:30	DE-BRIEF FOR ALL	ROTAX CLASSES & IAME X30 CLASSES.	
8:40	8:45	WARM UP	Rotax Max Micro	5 Minutes
8:50	8:55	WARM UP	IAME: X30 Senior / X30 Master	5 Minutes
9:00	9:05	WARM UP	Rotax Max Mini	5 Minutes
9:10	9:15	WARM UP	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	5 Minutes
9:20	9:25	WARM UP	Rotax Max Junior	5 Minutes
9:30	9:35	WARM UP	IAME: X30 Cadet	5 Minutes
9:40	9:45	WARM UP	Rotax Max Senior	5 Minutes
9:50	9:55	WARM UP	IAME: X30 Junior	5 Minutes
10:00	10:15	PRE-FINAL	Rotax Max Micro	10 Laps
10:20	10:35	PRE-FINAL	IAME: X30 Senior / X30 Master	15 Laps
10.40	10:55	PRF-FINAL	Rotax Max Mini	12 Lans

9:10	9:15	WARM UP	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	5 Minutes
9:20	9:25	WARM UP	Rotax Max Junior	5 Minutes
9:30	9:35	WARM UP	IAME: X30 Cadet	5 Minutes
9:40	9:45	WARM UP	Rotax Max Senior	5 Minutes
9:50	9:55	WARM UP	IAME: X30 Junior	5 Minutes
10:00	10:15	PRE-FINAL	Rotax Max Micro	10 Laps
10:20	10:35	PRE-FINAL	IAME: X30 Senior / X30 Master	15 Laps
10:40	10:55	PRE-FINAL	Rotax Max Mini	12 Laps
11:00	11:15	PRE-FINAL	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	15 Laps
11:20	11:35	PRE-FINAL	Rotax Max Junior	15 Laps
11:40	11:55	PRE-FINAL	IAME: X30 Cadet	12 Laps
12:00	12:15	PRE-FINAL	Rotax Max Senior	15 Laps
12:20	12:35	PRE-FINAL	IAME: X30 Junior	15 Laps
12:40	13:00	FINAL	Rotax Max Micro	14 Laps
13:05	13:25	FINAL	IAME: X30 Senior / X30 Master	18 Laps
13:30	13:50	FINAL	Rotax Max Mini	15 Laps
13:55	14:15	FINAL	IAME: X30 Shifter / X30 Shifter Veterans	18 Laps
14:20	14:40	FINAL	Rotax Max Junior	18 Laps
14:45	15:05	FINAL	IAME: X30 Cadet	15 Laps
15:10	15:30	FINAL	Rotax Max Senior	18 Laps
15:35	15:55	FINAL	I AME: X30 Junior	18 Laps
16:15	PRIZE GI	VING AT THE PO	DIUM FOR ALL ROTAX CLASSES AND IAME X30 CLASSES	

ARRIVE & DRIVE WILL BE OPERATIONAL FROM 16:00 ONWARD - NO KART OWNERS