

2017/2018 NATIONAL RACEDAYS DUBAI AUTODROME

Friday, 8th December 2017 (issue Four (4) 5th December 2017)

GP Circuit

Class	Sign On	Where	Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
Porsche GT3 Cup Challenge ME	07:00	Race Admin	07:00	08:30	Garage	08:30	Race Admin	Practice 1	09:00	09:30	30min
UAE Sportbike Championship	07:00	Race Admin	07:00	08:00	Garage	09:00	Race Admin	Warm Up	09:40	09:50	10min
UAE Sportbike Championship									09:55	10:10	15min
MRF Challenge 2017 Qualifying								Qualifying	10:20	10:50	30min
UAE Sportbike Championship (# 1)								Race 1	10:55		8 Laps
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East							Qualifying 1	11:35	12:05	30min	
Lunch									12:10	13:00	50min
MRF Challenge 2017 (# 1)							Race 2	13:00		10 Laps	
UAE Sportbike Championship (# 2)							Race 3	14:00		8 Laps	
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East (# 1)							Race 4	15:00		14 Laps	
MRF Challenge 2017 (# 2)							Race 5	16:00		10 Laps	

PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.















2017/2018 NATIONAL RACEDAYS DUBAI AUTODROME Saturday, 9th December 2017 (issue Four (4) 5th December 2017) GP Circuit

Class	Sign On	Where	Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
NGK 3Hr Enduro	07:30	Race Admin	07:30	08:30	Garage	08:30	Race Admin	Practice	09:00	09:30	30min
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East								Practice 2	09:40	10:10	30min
MRF Challenge 2017 (# 3)							Race 6	10:15		10 Laps	
NGK 3Hr Enduro							Qualifying	11:15	11:45	30min	
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East							Qualifying 2	11:55	12:25	30min	
Lunch								12:30	13:00	30min	
MRF Challenge 2017 (# 4)							Race 7	13:00		10 Laps	
Porsche GT3 Cup Challenge Middle East (# 2)							Race 8	14:00		10 Laps	
NGK 3Hr Enduro							Race 9	15:00		180min	

PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.











