

# 2017/2018 NATIONAL RACE DAYS DUBAI AUTODROME

Friday, 17<sup>th</sup> November 2017 (issue Five (5) 31<sup>st</sup> October 2017)

## **National Circuit**

Class	Sign On	Where	Scrutin	eering	Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
Formula Gulf Academy	07:00	Race Admin	07:00	08:30	Garage	08:30	Race Admin	Qualifying	09:00	09:20	20min
TCR International Series Free Practice 1								Practice 1	09:30	10:00	30min
<b>UAE Sportbike Championship</b>	07:00	Race Admin	07:00	09:00	Garage	09:00	Race Admin	Warm Up	10:10	10:20	10min
UAE Sportbike Championship								Qualifying	10:25	10:40	15min
Radical Middle East Cup	07:00	Race Admin	07:00	10:00	Garage	10:00	Race Admin	Qualifying 1	10:50	11:05	15min
Formula Gulf Academy (# 1)								Race 1	11:10		14 Laps
TCR International Series Free Practice 2								Practice 2	11:50	12:20	30min
Lunch									12:25	13:00	35min
UAE Sportbike Championship (# 1)								Race 2	13:00		12 Laps
Radical Middle East Cup (# 1)								Race 3	13:35		45min
Formula Gulf Academy (# 2)							Race 4	14:15		14 Laps	
UAE Sportbike Championship (# 2)								Race 5	14:50		12 Laps
TCR International Series Qualifying (Q1)								Qualifying 1	15:30	15:50	20min
TCR International Series Qualifying (Q2)							Qualifying 2	15:55	16:05	10min	
TCR International Series Hot Laps							Session	16:30	17:30	60min	

#### PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10 MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.















## 2017/2018 NATIONAL RACE DAYS DUBAI AUTODROME Saturday, 18<sup>th</sup> November 2017 (issue Five (5) 31<sup>st</sup> October 2017) National Circuit

Class	Sign On	Where	Scrutineering		Where	Briefing	Where	Session	Start	Finish	Period/Laps
TCR International Series Shake Down (Optional)								Warm Up	09:00	09:10	10min
TRD 86 Cup Qualifying	07:30	Race Admin	07:30	08:30	Garage	08:30	Race Admin	Qualifying	09:20	09:40	20min
Radical Middle East Cup								Qualifying 2	09:50	10:05	15min
NGK Racing Series	07:30	Race Admin	07:30	09:30	Garage	09:30	Race Admin	Qualifying	10:15	10:35	30min
TCR International Series Race (#1)								Race 6	10:40		17 Laps
TRD 86 Cup Race (# 1)								Race 7	11:50		20min
Lunch								,	12:30	13:30	60min
Radical Middle East Cup (#2)								Race 8	13:30		45min
NGK Racing Series Race (# 1)								Race 9	14:25		20min
TCR International Series Race (#2)								Race 10	15:05		17 Laps
TRD 86 Cup Race (# 2)								Race 11	16:15		20min
NGK Racing Series Race (# 2)								Race 12	16:55		60min

### PLEASE NOTE!

ALL TIMES ARE PROVISIONAL & MAY BE CHANGED WITHOUT NOTICE. IT IS THE COMPETITORS RESPONSIBILITY TO WATCH THE PROGRESS OF THE MEETING & BE READY AT LEAST 10 MINUTES PRIOR TO THE START OF THE RACE. IN IDEAL CONDITIONS THE QUALIFYING OR RACING PROGRAMME MAY BE BROUGHT FORWARD BY UP TO 20 MINUTES.











